Aanmelden bij SSS geschiedt door het invullen en inleveren van het voorbedrukte inschrijf/machtigingsformulier van SSS. Dit formulier is hier te downloaden, maar meestal krijgt u dit formulier bij de derde les (na twee proeflessen) uitgereikt van de gymnastiekleider. Bij de volgende les wordt het inschrijf/machtigingsformulier weer ingeleverd bij de gymnastiekleider.

De deelnemer wordt vervolgens ingeschreven bij SSS. De contributie wordt 2-maandelijks (5 keer per jaar) via automatische incasso geïnd. De eerste keer wordt tevens het inschrijfgeld geïnd en worden de gevolgde lessen van de lopende contributieperiode geïnd, waarbij de proeflessen niet in rekening worden gebracht. Zie voor meer informatie bij Contributie. In het vervolg wordt er steeds vooraf afgerekend.

Door lid te worden van SSS wordt de deelnemer ook automatisch lid van de KNGU. De KNGU waarborgt het niveau van de gymnastieklessen door te eisen dat SSS een deskundige gymnastiekleider voor de groep heeft staan.  Tevens is ieder kind is via de KNGU verzekerd. Zonder aanmelding is uw kind niet verzekerd en wordt het derhalve niet toegelaten tot de lessen.

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.
Agenda
  • Er vindt op korte termijn geen evenement plaats!